Veel gestelde vragen

Waarom kiezen voor AD/Micro ?

AD/Micro legt de nadruk op het business probleem dat u met een website wilt oplossen. In plaats van u te confronteren met een uitgebreid gamma aan technische mogelijkheden en opties, stellen we één architectuur voor die zijn degelijkheid bewezen heeft.

Waarom kiezen voor open source ?

Open source biedt op dit ogenblik de beste prijs/kwaliteit. Let wel, niet alles van open source is gratis, enkel de licenties zijn gratis. Nochtans betekent het wegvallen van de licentiekost een belangrijk financiëel voordeel. Daarenboven komt nog dat duizenden informaticaspecialisten deze hulpmiddelen verder uitbouwen en verfijnen. Geen commerciële software kan deze aanpak evenaren.

Hoe kan u ons een vaste prijs/planning voorstellen?

We werken met uitgebreide checklists die u en ons ervan verzekeren dat we bij de aanvang van het project niets over het hoofd zien. We voorzien ook steeds een extra budget om aanpassingen en verbeteringen door te voeren. Wij voeren een zeer open politiek rond het beheer en afboeken van het projectbudget.

Hoe kan u goedkoper werken dan de concurrentie?

We hebben reeds herhaalde malen kunnen constateren dat we consistent goedkoper zijn dat andere bedrijven die oplossingen voorstellen op basis van oudere, meer gevestigde technologie (java, .net, php). Slechts enkele bedrijven hebben op dit moment al resoluut de overstap gemaakt naar de technologiekeuzes zoals wij die hebben gemaakt. Deze keuze hebben we gemaakt omdat we op deze manier onze klanten meer functionaliteit, op minder tijd en tegen lagere kosten kunnen bieden.