Stappen in het ontwerp van uw website

Verkennende gesprekken

We bepalen de hoofdlijnen van wat u wilt en wat u wilt bereiken. We gebruiken checklists om zeker te zijn dat we niets over het hoofd zien. Op basis hiervan geven we u een gedetailleerde offerte met forfaitaire prijs en planning. 

Definitie

De definitie van wat we zullen ontwikkelen leggen we vast in een functioneel ontwerp. Hierin leggen we, op zeer begrijpelijke wijze, vast wat we leveren. We geven een duidelijke definitie van alle pagina's, aantal koppelingen met andere software systemen of databases, aantal rapporten, ed.

Realisatie

Tijdens de realisatie stap, bent u geregeld betrokken bij de oplevering van uw site. Vooraleer we 'live' gaan, heeft u de kans om de site te testen, na te kijken en eventueel bij te sturen.

Oplevering

Typisch stellen wij een hosting oplossing voor als deel van onze offerte. Dit betekent dat u zelf geen computers ter beschikking moet stellen om de website te draaien.

Ondersteuning

Ook na de oplevering, ondersteunen wij u kostenloos gedurende 3 maanden voor het oplossen van problemen, kleine aanpassingen en ondersteuning van de gebruikers. We bieden jaarlijks hernieuwbare onderhoudscontracten. Vanzelfsprekend bent u in staat om met eenvoudige programma's zoals frontpage uw paginas zelf aan te passen.